Τιμές στα μέτρα σας
Τηλεφωνήστε μας 6937341668

Κατασκευές Αλουμινίου

Κατασκευάζουμε στέγαστρα,  αίθρια , χωρίσματα γραφείων,θωρακισμένα κουφώματα,θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα κ άλλα.Τοποθετούμε ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου ALUMIL σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.
Εφαρμόζουμε τις πιο αυστηρές προδιαγραφές κατασκευής και γι΄αυτό τα παραγόμενα κουφώματα προσφέρουν κορυφαία ποιότητα, αξιόπιστη λειτουργία, εργονομία, άψογη αισθητική εμφάνιση και συνοδεύονται από πιστοποίηση CE.
Η τοποθέτηση μηχανισμών περιμετρικού κλειδώματος (στα ανοιγόμενα) και η χρήση κλειδαριών με πολλαπλά σημεία κλειδώματος (στα συρόμενα) κάνουν τα κουφώματά μας να παρέχουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας.
Η τοποθέτηση ενεργειακών υαλοπινάκων, σε πόρτες και παράθυρα συμβάλλει στο να πετύχουμε τη μέγιστη δυνατή θερμομόνωση βοηθώντας στην εξοικονόμηση ενέργειας. Επίσης, η χρήση υαλοπινάκων ειδικών χαρακτηριστικών μας βοηθά να πετύχουμε τέλεια ηχομόνωση.
Γι΄αυτό, αν κατασκευάζετε καινούργιο σπίτι ή έχετε αποφασίσει αλλγή των παλαιών κουφωμάτων της κατοικίας σας, μπορείτε να μάς καλέσεται  και να λάβετε, μετά από επιμέτρηση, μια πλήρη μελέτη κ προσφορά μας.

Το προσωπικό μας  διακρίνονεται  για την υψηλή επιστημονική τους κατάρτιση και την άριστη τεχνογνωσία τους σε θέματα που αφορούν τα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου και με σύμμαχο την πολύχρονη εμπειρία τους είναι σε θέση να απαντήσουν σε κάθε ερώτημα και να σας βοηθήσουν να βρείτε την πιο κατάλληλη, αποδοτική και συμφέρουσα λύση που ταιριάζει σε εσάς.
Αλλαγή κουφωμάτων για ένα σπίτι σημαίνει ενεργειακή αναβάθμιση, με αποτέλεσμα την μείωση δαπανών για θέρμανση και ψύξη. Η υψηλή ποιότητα τών προιόντων μας,θα σας κάνουν να νίωθετε σίγουροι ότι τα κουφώματά σας θα λειτουργούν απροβλημάτιστα για πολύ καιρό απροβλημάτιστα.
Εκμεταλλευτείτε  το πρόγραμμα εξοικονομό κατοίκον και αλλάξτε τα παλιά σας κουφώματα με νέα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου και βελτιώστε την ποιότητα ζωής σας, δημιουργώντας ένα σύγχρονο και ευχάριστο οικιακό περιβάλλον.
Καλέστε μας κ ενημερωθείτε για τις τιμές μας!
Η σχέση ποιότητας κατασκευής και τιμής αποτελεί κύριο πλεονέκτημά μαςl και έναν από τους λόγους της συνεχόμενης   παρουσίας της εταιρίας μας στο χώρο του αλουμινίου.
Μέσα απο την συνεργασία μας θα καταλάβετε ότι το ποιοτικό δεν είναι κατ' ανάγκη και ακριβό.

 • Κατασκευές Αλουμινίου
  Κατασκευές Αλουμινίου
 • Κουζινόπορτα κ φινιστρίνι χρώματος γκρί
  Κουζινόπορτα κ φινιστρίνι χρώματος γκρί
 • Επάλληλο τζαμιλίικι
  Επάλληλο τζαμιλίικι
 • Συρόμενο κατακόρυφο(αμερικάνικο)
  Συρόμενο κατακόρυφο(αμερικάνικο)
 • Στέγαστρο
  Στέγαστρο
 • Αίθρια
  Αίθρια
 • Περσίδες αλουμινίου
  Περσίδες αλουμινίου
 • Μπαλκονόπορτα ταμπλαδωτή
  Μπαλκονόπορτα ταμπλαδωτή
 • Κούφωμα κρεβατοκάμαρας
  Κούφωμα κρεβατοκάμαρας